Kickboksen voor jeugd, volwassenen & ‘ladies only’

Over prokick

ProKick is voortgekomen uit de kickboks groep van voormalig sportschool Nijhoff. Eind 2021 stopte sportschool Nijhoff haar activiteiten en zijn de kickboks lessen zelfstandig voorgezet onder de naam ProKick. De lessen vinden nog altijd plaats in het voormalige Nijhoff pand.

Wij hebben lessen voor iedereen en voor iedere leeftijd. Plezier, respect en veiligheid komen ons bij op de eerste plaats. Sporten doen we allemaal voor ons plezier en met heel veel plezier. Hierbij hebben we te allen tijde respect voor elkaar en voor onze omgeving. Iedereen moet bij ons kunnen sporten op een veilige manier, zowel fysiek als meer nog mentaal.

Wij hebben lessen voor verschillende jeugdgroepen op basis van leeftijd. Hoe jonger de jeugd hoe groter de speelse component tijdens de training. De trainingen bestaan uit een combinatie van algehele conditie en techniek. Trainingen zijn nooit hetzelfde en we maken veel gebruik van spelelementen.

Voor de volwassenen leggen we de focus op een uitgebalanceerde training met veel variatie van conditie en techniek. De trainingen zijn toegankelijk voor iedereen, met of zonder ervaring. Ook hebben we een training alleen voor dames. Tijdens deze training vermijden we het contact element van kickboksen. Tijdens de zaktraining ligt de nadruk meer op conditie en kracht dan op de techniek, hoewel we deze natuurlijk niet vergeten.

Naast alle groepstrainingen hebben we ook de mogelijkheid van personal training of small-group training. Gericht op individuele aandacht of als je bijvoorbeeld met een groepje vriendinnen wilt trainen.