19 november 2022

Kickboks Clinic met Marvin Sansaar

Kickboks training van een échte kampioen

Op zondag 9 oktober hebben we bij ProKick een hele bijzondere trainer op bezoek: Marvin Sansaar, voormalig Nederlands kampioen kickboksen. Marvin komt deze dag 2 maal een clinic doen voor de leden van ProKick.

Dit is je kans om 2 uur lang training te krijgen van een échte kickboks kampioen! We beginnen om 11:00-13:00 met de jeugd van 5-14 jaar en van 13:30-15:30 is het tijd voor de oudste jeugd (14-17 jaar) en de volwassenen.

T-shirt

De kosten voor deze clinic bedragen € 39,- per persoon, daarvoor krijg je ook het bijbehorende speciale t-shirt van deze bijzondere dag. Vooraf inschrijven is verplicht. Neem gerust iemand mee, ook niet-leden zijn van harte welkom.

Over Marvin Sansaar

Marvin kwam er op 12-jarige leeftijd achter dat hij een grote passie had voor het kickboksen. En is op 16-jarige leeftijd voor het eerst de wedstrijdring in gestapt. Toen bleek al dat hij zeer talentvol was. Marvin is uiteindelijk uitgegroeid tot een internationale A vechter met meer dan 107 wedstrijden op zijn naam, waarvan 76 gewonnen partijen. Hij schreef in 2012 en 2017 de Nederlandse titel op zijn naam en vocht 3 maal voor de wereldtitel.

Inschrijven

Jij wil hier natuurlijk ook bij zijn! Schrijf je dus snel in en claim jouw plek voor deze dag.

Deel dit bericht