19 november 2022

Terugblik Clinic Kickboksen met Marvin Sansaar

Zondag 9 oktober was het dan eindelijk zover, onze clinic kickboksen met voormalig Nederlands kampioen kickboksen Marvin Sansaar. Wat was het een leuk evenement! Marvin heeft ons 3 uur lang weten te boeien met zijn training. 

We hebben nieuwe technieken geleerd en heel erg veel tips en aanwijzingen van Marvin gehad. De groep bestond uit zowel jeugd als volwassenen en dat ging prima samen. Scott van zes was de benjamin van de groep maar ook hij kwam heel goed mee en was vol aandacht voor Marvin.

Je kon heel goed aan Marvin merken dat hij een heel ervaren trainer is, hij voelde de groep uitstekend aan en paste de oefeningen aan op het niveau van onze leden. Leuk en vooral ook leerzaam was het om de verhalen te horen over zijn trainingen en wedstrijden. Hij heeft natuurlijk een enorme bak aan ervaring waar wij van mochten leren.

Uiteraard wilde iedereen met Marvin en zijn kampioen-belts op de foto, hoe stoer is dat!

Het enige commentaar na afloop was dat de tijd zo snel was gegaan. Een dik compliment voor Marvin! De meest gehoorde reactie achteraf was of we dit niet elke week kunnen doen! Maar ja, dit soort evenementen moeten natuurlijk wel speciaal blijven. Komend jaar gaan we zeker weer een clinic doen in ieder geval, dat is wel zeker!

Marvin, heel erg bedankt namens iedereen voor je superleuke training, je tips, je enthousiasme en je inspiratie!

Deel dit bericht